2014-12-06 - 17:43
(Medlemsinfo)

INFO från HMCK.

Så har det gått ett år igen och vi närmar oss jul.
Vi hoppas givetvis att ni vill fortsätta att vara medlemmar i Helsingborgs motocrossklubb. Nu är det alltså dags att betala in medlemsavgiften för år 2015. Det är speciellt viktigt att ni som ska ta ut licens och anmäla Er till tävlingar betalar in i tid dvs nu. Om ni inte gör detta kan ni inte ta ut licens och anmäla Er till tävlingar via SVEMO TA.
Vi ber Er betala in i tid då vi är en ideell förening och utskick av medlemskort inte kommer prioriteras när säsongen kommit igång. Medlemskort hämtas sedan ut i kiosken på crossklubben.
Poäng för Träningskort som berättigar till fri träning publiceras på hemsidan i mitten av januari. Ni som är berättigade till träningskort mailar in på anmalan@hbgmotocross.nu vilken/vilka
familjemedlemmar som träningskorten ska ställas ut på.
Träningskorten hämtas sedan i kiosken på crossklubben.
Med familjemedlemsskap menas personer boende på samma adress.
För att vara enskild medlem ska man ha fyllt 18 år, är man yngre är det familjemedlemsskap som gäller. Vi hoppas på en lika fin sommar nästa år så att vår ombyggda mellanbana verkligen kommer till sin rätt. Crosskolans motorcyklar ses nu över i vinter så de är beredda på en ny rolig säsong i vår.
Vi måste alla vara beredda på att hjälpa till att ta en dag som banvärd eller stugvärd så att vi kan hålla öppet på vår fina anläggning.
Kontaktar oss gör ni på kansliet@hbgmotocross.nu eller vid brådskande ärenden 0703-463733
Familjemedlemskap kostar 600 SEK/år
Enskild medlem kostar 450 SEK/år
Glöm inte ange avsändare som OCR: namn och de första 6 siffrorna i personnumret.
Helsingborgs Motocrossklubb BG: 705-9546


Kommentarer

Bli först med att skriva en kommentar!