2017-03-19 - 20:29
(Medlemsinfo)

Samarbetet mellan LMK och HMCK fortsätter under 2017

1. Träningsavgifter
Landskrona MK och Helsingborgs MCK erbjuder sina medlemmar med träningskort att säsongen 2017 träna för reducerat pris på varandras banor.
Följande priser gäller:
Medlemmar i Helsingborgs MCK betalar hos Landskrona MK:
Stora banan 100:-, 85 och 65 banan 80:-, 50 banan 40:-
Medlemmar i Landskrona MK betalar hos Helsingborg MCK:
Stora banan 100:-, 85 och 65 banan 60:-, 50 banan 40:-
Träningskort ska visas upp vid inskrivning i respektive klubb för att avgifterna ska gälla, om inte så görs gäller respektive klubbs avgifter för allmän träning.
För medlemmar utan träningskort gäller klubbarnas ordinarie avgifter.
2. Organiserad träning
Landskrona MK och Helsingborgs MCK erbjuder sina medlemmar med träningskort att deltaga vid varandras organiserade träningar för en avgift på 100.- per person och tillfälle. LMK har organiserad träning på tisdagar och HMCK har på torsdagar, titta in i klubbarnas kalender på respektives hemsida för mer info om tider och typ av träningar. Träningskort ska visas upp vid inskrivning och avgift ska betalas till ansvarig tränare vid tillfället för respektive klubb.
3. Helsingkrona Cup 2017
Vi kommer i år att köra tävlingen över en helg tillsammans dvs. race både lördagen och söndagen. Datumet är preliminärt satt till den 22/7-23/7. På lördag kvällen kommer vi tillsammans hålla en grillkväll med trevligt umgänge. Mer info kommer löpande på våra hemsidor och Facebook.
4. Byte av bana
Söndagen den 7/5 kommer LMK ha fri tillgång till Väla banan och HMCK ha fri tillgång till Saxtorps banan för exklusiv träning. Mer info om tider, anmälan och annat kommer löpande på våra hemsidor och Facebook.
5. Tävlingar
Vid kommande tävlingar i respektives klubb kommer det belönas med 2 fria träningstillfällen om man ställer upp som ex. flaggvakt eller annan funktionär för varandras klubb, Dvs. om en medlem i HMCK är flaggvakt i LMK så tilldelas två fria träningstillfällen hos LMK, givetvis gäller samma för en LMK medlem som ställer upp hos HMCK vid tävling.

Väl mött alla medlemmar i LMK och HMCK och vi önskar alla en riktigt lyckad och kul säsong 2017 //Styrelserna för LMK och HMCK


Kommentarer

Bli först med att skriva en kommentar!