2018-01-18 - 16:51
(Kansliet)

Mekaniker Crosskolan

Även om det är några månader kvar till verksamheten kommer igång för fullt är det hög tid att planera för några av våra aktiviteter 2018.
En av klubbens kanske viktigaste aktivitet är vår Måndagscrosskola som varje termin drar cirka 100 barn i åldern upp till 15 år. Vi har alltså både barn med egen cykel och barn som lånar av klubben.
För att klubben ska kunna bedriva denna crosskola 6st Måndagar på våren och 6st Måndagar på hösten krävs att 15st crosscyklar är servade och förberedda för körning varje gång.
Även om klubben har bedrivit denna aktivitet under många år har det aldrig varit ”För mycket folk” som hjälpt till med just detta.
Vi har tidigare haft både mekkvällar där vi förvarar de flesta cyklarna och folk som valt att ta med sin ”faddercykel” hem för service. Hur 2018 kommer att se ut hänger på intresset från medlemmarna, men
förhoppningsvis finns det någon/några som vill ha ett övergripande ansvar och några som vill ansvara för ”sin egen” cykel!
Om det nu finns några mekledare/faddrar ”där ute” är vi tacksamma om ni gör oss medvetna om detta redan nu i Januari eftersom tiden har en förmåga att skena iväg.
Gällande belöningssystem genererar varje mektilfälle 1 poäng/person att använda till träningskort året därpå. Givetvis är man även direktkvalificerad för klubbens alla belöningsaktiviteter under året.
Meddela intresse på anmalan@hbgmotocross.nu


Kommentarer
Jörgen Ottosson 2018-01-23 20:29:00
Jag kan ta ett par hojar om "gropengruppen" är välkomna tillbaka igen! Mvh Jörgen