2019-05-27 - 18:02
(Kansliet)

Äntligen dags för lilla VM, KM i Helsingborg på Välabanan.

Först: Vi behöver hjälp i varvräkningen, så snälla, hör av er på anmalan@hbgmotocross.nu och hjälp oss. Det är viktigt att vi kan lära upp någon mer för att kunna köra KM i framtiden. /Patrik 070-8783901
Söndagen den 9/6 kör vi årets första KM, anmälan på plats är mellan 08.00-till 09.00. Övriga tider finns på hemsidan under fliken klubbinformation sedan klubbmästerskap och tävlingar. Givetvis så bjuder vi in LMK att deltaga, ingen föranmälan behövs för någon, bara kom upp när anmälan är öppen. Medlemmar i HMCK kör gratis, Medlemmar i LMK betalat 50:- per deltagare. LMK förare kör utanför tävlingen, inga poäng tilldelas LMK. Inget transponderkrav för någon, manuell varvräkning finns. Obligatoriskt är att medlemskap är betalt i någon av klubbarna och att förarna (förutom dem under 12 år) och har giltig licens.
Förtydligande av vad som gäller för flaggbås:
Du som deltar kommer tilldelas minst ett flaggbås vid anmälan i en klass du inte kör, detta bås har DU ansvar för hela dagen inkl. träningen på morgonen. Man har ansvar HELA DAGEN, oavsett om man bryter tävlingen eller på något annat sätt inte ska köra hela tävlingen. Måste du åka hem så är det DU som ordnar en ersättare, Kan man inte följa dessa simpla regler kan man inte heller kör KM tävlingen, missbruk av ovanstående resulterar i att man inte får köra flera KM denna säsong.
Välkomna alla HMCKare och LMKare.


Kommentarer

Bli först med att skriva en kommentar!