2019-11-25 - 15:51
(Medlemsinfo)

Bästa Medlemmar i HMCK

Nu den 1/12 släpps möjligheten att köpa licens för 2020.
Din licens köper du på Svemo TA. Vi kommer som vanligt att spärra alla licenser till medlemsavgiften för 2020 är betald.
För att allt ska funka smidigt för er så vänta inte med att betala din/er medlemsavgift, 600:- för enskild medlem och 800:- för familjemedelskap.
Du betalar till vårt bankgiro som är 705-9546, familjemedlemmar måste också i samband med betalningen maila oss med vilka personer avgiften gäller för. Det gör du på kansliet@hbgmotocross.nu I år kommer inga medlemskort skickas ut, dem finns på vår sida hos Svenska lag.
Så här skapar du ditt inlogg till Svenska lag.
Ladda ner appen Svenska lag i mobilen, sök Helsingborgs MCK, logga in med ditt inlogg, klicka på de 3 strecken uppe till vänster, det finns nu en flik som heter medlemskort, klicka på den och du och ev familjemedlemmar kommer upp och klickar du på dig där så står dem hur länge du är medlem till alltså inge papper mer. Har ni betalt men inte fått något mail från idrottonline eller Svenska lag, maila på kansliet@hbgmotocross.nu. alt. kontakta medlems ansvarig Peter Björklund. OBS att det är ert ansvar att hålla uppgifterna på Idrottonline uppdaterade tex om ni byter mail eller mobilnummer. Välkomna till ett nytt spännande år 2020.


Kommentarer

Bli först med att skriva en kommentar!